מתכון בסיסי
גביע יוגורט מעודן (או חלב מ"ל סויה וניל)
1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים
1 כף דבש
4 קוביות קרח*
*מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מרקם אחיד
מתכון מתקדם
גביע יוגורט מעודן (או חלב מ"ל סויה וניל)
1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים
1/2 שקית אסאי 50 גר'
1 כפית ג'וגי ברי
1 כף סילאן
4 קוביות קרח*
*מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מרקם אחיד
מוזמנים ליהנות משקיות פירות קפואים של re-bar
למתכון שייק טרופיקל מנגו בלנד >
להשיג בסניף קניון רננים!