fbpx

פרנדלי בלוג

חזרה

מתכון של re-bar לבלנד fresh melon

orit / 09.08.2017

הוראות הכנה: 

 

מתכון בסיסי

גביע יוגורט מעודן (או חלב מ"ל סויה וניל)

1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים

1 כף דבש / סירופ אגבה

4 קוביות קרח*

*מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מרקם אחיד

 

מתכון מתקדם 

גביע יוגורט מעודן (או מיץ תפוחים 150 מ"ל)

1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים

1 בננה שלמה

1 כף שקדים

1 כף סירופ אגבה

4 קוביות קרח*

*מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מרקם אחיד

 

מוזמנים ליהנות משקיות פירות קפואים של re-bar

 

למתכון שייק ווילד בריז בלנד >

למתכון שייק טרופיקל מנגו בלנד >

להשיג בסניף קניון רננים!