fbpx
שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת "נָגִישׁ בִּקְלִיק" הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

פרנדלי בלוג

חזרה

מתכון של re-bar לבלנד tropical mango

orit / 09.08.2017

הוראות הכנה: rebar - רי בר רננים

 

מתכון בסיסי

גביע יוגורט מעודן (או חלב מ"ל סויה וניל)

1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים

1 כף דבש / סילאן

4 קוביות קרח*

*מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מרקם אחיד

 

מתכון מתקדם

גביע יוגורט מעודן (או חלב מ"ל סויה וניל)

1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים

1 כפית זרעי צ'יה

1 כפית אגוזי קשיו

1 פרוסה ג'ינג'ר טרי

1 כף סירופ אגבה

4 קוביות קרח*

*מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מרקם אחיד

 

מוזמנים ליהנות משקיות פירות קפואים של re-bar >

 

למתכון שייק פרש מלון בלנד >

למתכון שייק ווילד בריז בלנד >

 

להשיג בסניף קניון רננים!